lørdag den 12. januar 2013

Ugli er det nye smuk!


Kære frugtelskende hatifnatter
I dag har jeg haft den store ære at opdage en yderst lækker frugt! Den er fra Jamaica, og ifølge Wiki, er den et gadekryds mellem en klementin, en grapefrugt og en appelsin, aka. den er cuper citruzy! 
Dens titel er dog lidt misvisende...! Det hedder en 'ugli', og den er ellers ikke særlig grim!...


UGLI'en

Ugli'en er på udseendet gul/grønlig, og den ligner lidt en mini-pomelo! Dens skræl løsner sig nemt med et svuptag, men watch out! Den sprøjter gevaldigt!...
Når man når ind til selve frugten, tror man næsten at det bare er en fancy, forvokset clementin, men ved nærmere undersøgelse fandt jeg senere ud af at den skulle have været skåret over som en grape. Well, about that!... Den smagte himmelsk sur og sød og bitter på samme tid, nærmest som en slags juice af alle citrusfrugter. For den var virkelig juicy, og det var lidt dens eneste ulempe (våde lagner er et no-go!)
                                                        + den havde overordentlig mange kerner...!

Alligevel fik jeg nemt og lækkert mit daglige c-vitamin-boost, og det sætter jeg stor pris på.Så hvis du er træt af den gode, gamle appelsin, så prøv ugli'en!


Alt i alt, synes jeg i hvert fald utroligt godt om denne sære, dog velkendte, frugt, og derfor ender den ud med at få 4 ud af 5 æbler! Tillykke ugly-ugli!

O

Nu vil i måske gerne have fingrene i denne eksotiske frugt, og det kan i også sagtens, da den har sæson i øjeblikket. Jeg fandt min ugli i en lille, overset Irma, og da jeg så den kunne jeg ikke lade være med at lægge den i kurven. Den kostede så også en god sjat skejsere (hele 8 kroner!), men da jeg så havde betalt den og diverse godter, gav den sødeste assistent mig lige én til med på vejen, mans hun fortalte mig om dens saftighed - I'm totally going there again!

Nu vil jeg gå ud og lave min chokoladekage færdig, for jeg skal til pigemiddag med the K girls!
Happy juicin'
-Kammango


Del på Facebook

Ingen kommentarer:

Send en kommentar