søndag den 24. marts 2013

Bacchus vender tilbage

Kære frugto-maner!
Det er egentlig ret lang tid siden at bloggen har set et glimt af os, og nu hvor vores facebookside er blevet sådan et hit, tænkte jeg at vi hellere måtte leve op til vores titel som Mangoler! Derfor kommer der nu det I alle har ventet på.... VINDRUEN! (desværre ikke sapodilla'en, som er umådelig svær at finde i de lokale grønthandlere... Hvis vinderen vil kommandere os til en ny frugt før vi får fat i sapo'en, tager vi gerne imod det!)
Vi lover også, at der snart bliver stablet en ny konkurrence på benene, så husk at være opdateret hvis du sidder og lyster efter månedens hemmelige frugt! :O)
...Og nu er det frugttid...

VINDRUEN
Bacchus er vinens gud, og dermed også druernes gud, og han sætter jo ligesom allerede standarden for denne nuttede frugt. Vindruen kommer sjældent alene, men når den gør, er det nok fordi man har skilt den fra flokken. Selve druen kan være alt fra lysegrøn til purpur-lilla, og det gør dens æstetiske look yderst præsentabelt!Anmeldelse: Den lille drue var fra Netto, så derfor forventede jeg ikke så meget... Men der tog jeg fejl!!! Vinsmagen var god, og dens tynde hinde gav et knas i munden som jeg nød i fulde drag. Dens sødme er pretty sweet, og den ellers ordinære frugt gav mig minder om strand og summernights! Eftersmagen er dog lidt kvalm, men det er nok fordi jeg spiste hele pakken...
Alt i alt skal denne smagsoplevelse have....

4 ud af 5 æbler! Woohoo!
O


Tillykke til den, til mig selv og til min far, der fylder år i dag!
Farvel for nu, trappevask og brændeovnen i Sverige venter mig, så god ferie til alle, og få så lavet nogle gækkebreve til dem med meget slik :)
Lyserøde hilsner fra Kamma <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar