torsdag den 8. marts 2012

MAD BITCHES

Efter en oplysende matematiktime, hvor vi fandt ud af hvordan vi kunne lave diagrammer til en frugtundersøgelse vi planlægger (så stem i bunden!), satte vi os over i hallen for at smage den lækre grapefrugt vi havde købt igår hod Knud.

Det var en overraskende oplevelse... her er lidt øjenguf!


Vores grapefrugt var smuk pink

Første smagsprøve

Annen smagsprøve


Tredje og sidste smagsprøve...

Altså lige før Buket kom forbi og nassede! (he didnt get any...)
1 grapefrugt og 342 servietter senere 

Mad Bitches


Grapefrugten
Grapefrugten er, ifølge USA, den frugt man spiser til morgenmad på en slankekur. Det er en frugt de færreste kan lide, da den er meget bitter. Den ligner en appelsin, men når man spiser den, chokerer den lyserøde farve med den bitre smag. August Buch Leth elsker den!
Kendetegn: Ligner en appelsin udenpå, og er meget fin og lyserød indeni.

Anmeldelse
Vi var lidt skuffede over den ellers smukke frugt, for det første var den overordenligt svær at spise, da den sprøjtede (høhøhø) ud over det hele! Kammas bukser blev våde, og bordet havde brug for en klud bagefter... Øv!
Smagen var god ifølge Kamma og Freya, men Anne kunne ikke lide den. Som hun så fint udtalte: 'Den er alt for bitter!' Og det passede nok også meget godt, dog var det jo også den smag vi elsker ved grapefrugten!

Derfor giver vi Grapefrugten:

  O O O

Senere idag fortæller vi DEN STORE HEMMELIGHED og finder dagens postkort, og indtil da ønsker vi jer alle en god, rød dag <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar