fredag den 9. marts 2012

Mindste weekend på Smeden

Denne weekend er indtil videre den med mindst blivende elever. Vi er 7: Lukas, David (fra Kamskis hus), Rasmus Werge, Trusse, Thor (fra hus 4), Sebbe og mig. På grund af det lave antal laver vi alle tjanserne sammen. Det er fabelagtigt hyggeligt!
Til aftensmad har vi indtaget en helvedes masse bechamel-sauce. Det blev skyllet ned med sodavand, som Sofie og Peter var så søde at købe. Ommenommenom! Det er noget efterskolebørn kan lide.
Avab har nu meldt sin ankomst på skolen. Han savnede os vidst for meget, så han kom tilbage efter kun 4 timers adskillelse.

Og nu til noget frugteligt:
Jeg har spist en bid af et grønt æble i dag. Det var utrolig lækkert. De grønne æbler, som vi har fået på skolen den sidste uge, er virkelig gode! Og fra Sydtyrol!
Hørte også en sindssyg historie fra Rasmus Werge i dag. Han havde en ven, som påstod ikke at kunne tåle grønne æbler og æbleskræl. Derfor forlangte han røde æbler uden skræl.. Ja, interessant påstand. Om den er sand, vides endnu ikke..

Her er lidt billeder fra dagen:
Bjørn hjælper til i køkkenet, men bliver efter et par sekunder smidt ud af Sofie, som ikke synes han er til stor hjælp..
Gertrud laver kage og har styr på alle skålene!
Én af de 9 kager. Gæt hvem denne var til..
Gertruds smukke velkomstskilt fremstillet af grøn slim.
Vores opslag på Smedals opslagstavle i hallen. Tegnet med kærlighed og omsorg af Kammamski.

Frugtkys fra Freya

Ingen kommentarer:

Send en kommentar