fredag den 31. august 2012

Til Middag Hos... Freya

Kamma blev lige overfaldet af en stor fed Frede, så nu er vi klar til at blogge. Men bare så I ved det - Anne har det hårdt, hun har ikke slappet af i en uge og hun havde et af de øjeblikke, hvor man bare lige sover.

I dag har vi været "Til Middag Hos... Freya". Menuen bestod af:

Forret: Kold agurkesuppe med en grovbolle fra Fru Hanses Kælder med smør (undtagen for Kamma)
Hovedret: Hjemmelavet sushi med henholdsvis laks og rejer med agurk og avokado
Dessert: Freyas hjemmelavede bananis med diverse smagsprøver på frugt
Underholdning: Blindtest med eksotiske frugter

Resultatet blev uafgjort, med kun 3 ud af 8 rigtige.
Begge piger (Mango og Banane) gættede granatæble og mango rigtigt. Derudover gættede Anne papaya korrekt, Kamma gættede passionsfrugt, selvom det var hendes allerførste gang hun smagte det - LIVE altså!

Fordi vi ikke har blogget og anmeldt frugt i flere måneder nu, giver vi jer ...

Dårlige frugter (OOOOO-OOO):

VI HADER PÆREMELON - VERDEN OVER!
Ad pyhaderbadr fybabab. Det kan ikke anbefales. Eller så var den bare for gammel og fra Føjtex.
Den smagte af rådden sål, som Kamma så nydeligt udtrykker det - på trods af at hun ikke har smagt rådden sål - og hun havde lyst til at smide (ja, det sagde hun altså) det ud af munden.
Pæremelonen får: OOOOO
PAPAYA ER BARE IKKE OPTIMAL...
Desværre for Freya, som jo har denne frugt som skytsfrugt. Denne var tør, kedelig og unuanceret. Ja for fa'en og mhm. Smager lidt bedre med lime på.
Papayaen får OOO
FIGEN VAR ALTSÅ OGSÅ KLAMMO
Figen har en underlig skræl, som egentlig godt kan spises, men det er lidt hårdt i det. Ingen gættede denne frugts identitet - den blev blot kaldt blank. Frugten smager ikke af særlig meget, skrællen smagte af mest. Freya kan godt lide dem friske fra hendes fars have.
Figenen får: OOO

StanD frugter (OO)

DEN VAR BARE LIDT FOR SUR
Ja, vi snakker her om passionsfrugten, som er blevet meget famøs her på det seneste. Den bruges i diverse smoothies og drikke, men spises sjældent i familien Danmark. Vi havde delte holdninger til kvaliteten og kvantiteten af denne frugt. Kamma er lidt in låååårf med den, mens Anne ikke bryder sig om den solbær-agtige surhed. Vi ender på Freyas vurdering:
Passionsfrugten får: OO
DEN ER DOG IKKE LIIIGE HVAD EN FRUGT SKULLE INDHOLDE AF FRUGT
Abrikosen er bedst kendt tørret og i den fjollede orange sodavandsform. Denne version er sød og smuk orange, men den mangler power og er lidt vammel.
Abrikosen får: OO
GRANATÆBLETS HVIDE MELLEMKØD ER USPISELIGT!
Det gælder desværre også for kernerne, som er svære at slippe udenom og derfor SKAL spises. Faktisk viste blindtesten at denne frugt var en ÅG'er, men efter nøje eftertankninger og diskussioner frem og tilbage med Anne som fortaler (især) er den endt som stanD frugt. Granatæblets små lyserøde bobler er søde og nærmest himmelske i smagen, men desværre meget besværlige at få ud og derefter indtage. Derudover bliver smagen i munden mere og mere bitter, jo mere du indtager. Øv bøv tissemand.
Granatæblet får: OO
KOKOSFRUGTEN SOM IKKE VAR KOKOS
Loquat er en helt ny og yderst mærkværdig frugt i vores hverdag. Den er tør, smager lidt af en god skid og er sød. Men næ nej, ÅG kan du altså aldrig blive LOWquat. Den er vist nok fra Kina eller i hvert fald Asien - et land med mange hunde bliver der sagt.
Loquaten får: OO

Lågsus med ÅG frugter (O-)

DEN ULTIMATIVE FRUGT FOR MANGOLERNE
Der hersker ingen tvivl: Mangolernes absolutte yndlingsfrugt er selvfølgelig en .. dum dum dum dum .. *trommehvirvel* .. mangusta!!!! Det er en gul og forunderlig sød frugt med et twist af surhed, som bare er bueno. Derfor havner den helt oppe på det mest fabelagtige resultat, nogen frugt EVER har fået/frådet, i Mangolernes langvarige historie-!
Mangoen får:  (indenfor rimelighedens grænser)

Et lille spørgsmål til vores læsere: Er Povl Pava en frugt?

Fordi vi har givet jer et smugkig på denne sæsons frugter, får I nu også et smugkig på denne sæsons gymnasie-visdomsord.
På denne hjemmeside kan I læse om gode gambitter at bruge i en aktiv samtale: http://www.vejen-gym.dk/fagene/Fransk/Produktionsopg2/mdtlelevstartside/elevteori/gambitteori/gambittliste_dansk.htm
Her er vores top 5 over åndssvage og ubrugelige sætninger/ord som verden synes er vigtige/gambitter:
1. Men hvad skidt
2. Hvad vil du i virkeligheden sige
3. Nå, så
4. Set fra dette synspunkt
5. Ups


Anne er godt forvirret, så her kommer lidt stemningsfuldte billeder fra vores lille come together


Hvad er det for et underligt indlæg du har lavet? Så er det da også klart, tror jeg. - Hilsen fra Anne

Vi lægger os til at sove i dobbeltsengen og så er det vist godt.

Knus og kys fra Mangolerne - i dag på Knudsvej

Ingen kommentarer:

Send en kommentar